Telefonische afspraak maken

De meest voorkomende klachten kunt u nalezen op http://www.thuisarts.nl

Als u belt voor een afspraak zal de assistente u vragen waarvoor u komt.
Dit is om u zo snel mogelijk op de goede plek te krijgen.
Als de assistente u kan helpen krijgt u een afspraak bij de assistente, wanneer u klachten heeft waar de assistente u zelfstandig over kan adviseren zal zij u advies geven. De assistentes hebben een goede opleiding gehad om deze adviezen te geven. De adviezen die zij geven worden altijd nog bekeken door de huisarts en zo nodig nog bijgesteld.
Moet u door een huisarts verder geholpen worden, dan kan de assistente een afspraak maken voor een consult, visite of telefoongesprek. 

Afhankelijk van het soort en het aantal klachten wat u heeft kan ze een afspraak voor 15 of 30 minuten maken. Wilt u liever niet vertellen waarvoor u komt dan is dat ook prima, misschien kunt u wel aangeven of u 15 of 30 minuten nodig denkt te hebben.
Wanneer het spreekuur goed gepland wordt is de kans kleiner dat het spreekuur uitloopt. Natuurlijk kunnen er altijd spoedgevallen tussendoor komen, dus houdt u rekening met wat wachttijd. Indien het spreekuur van de huisarts langer dan 15 minuten uitloopt wordt dit aangegeven op het bord in de wachtkamer. Ook als de huisarts onverwachts weggeroepen wordt voor een spoedgeval wordt dit op het wachtkamerbord aangegeven.

Klik HIER voor mijngezondheidsnet.nl

Openingstijden

U kunt van 08.00-12.00 uur telefonisch afspraken maken.

Adres

Betje Wolffplein 170, 1628 NV  Hoorn