Gezondheidscentrum Kersenboogerd

Gezondheidscentrum Kersenboogerd is een multidisciplinair centrum met (digitale) huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Wilt u een afspraak maken?

Dit kan door telefonisch contact op te nemen. Maak hieronder alstublieft een keuze om de juiste telefoonnummers te bekijken:

Belangrijk fusienieuws

Verheugd kunnen wij u mededelen dat de fusie tussen Omring en Gezondheidscentrum Kersenboogerd een feit is sinds 1 januari 2024! Deze fusie is een belangrijke stap voor beide organisaties omdat we hiermee onze krachten kunnen bundelen om nog beter aan de zorgvraag van onze patiënten en cliënten te kunnen voldoen. Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief - senior man achter laptop

Blijf op de hoogte

We willen u graag zo goed mogelijk informeren over de ontwikkelingen binnen ons gezondheidscentrum. Daarom vragen we u om uw actuele e-mailadres(sen), naam, woonadres en geboortedatum aan ons door te geven. Zo kunnen we u informeren over:

  • Openingstijden en bereikbaarheid
  • Veranderingen in het aanbod van zorg
  • Nieuwe ontwikkelingen

Ook voor 16-jarigen (en ouder) binnen één gezin verzoeken we hun eigen e-mailadres(sen), naam, woonadres en geboortedatum te sturen. Zo kunnen we ze zelf op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Huisartsen

Apotheek

Fysiotherapie

Dieet Compleet

Specialist in voeding en diëten

GGD Jeugdgezondheidszorg

Samen werken aan gezond leven

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend

Openingstijden verschillen per discipline. Klik in het menu aan de bovenkant om de openingstijden van de verschillende discplines te zien.

Adres

Betje Wolffplein 170, 1628 NV  Hoorn

Leonard Bernsteinhof 4, 1628 TT Hoorn