Herhaalmedicatie

Herhaalrecepten kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week via het praktijknummer(u krijgt een keuzemenu) van uw huisarts inspreken. Heeft u vóór 10.30 uur uw herhaalrecepten besteld, dan liggen uw medicijnen de volgende werkdag ná 11.00 uur bij de apotheek klaar.

Herhaalrecepten telefonisch bestellen?
Aanvragen via praktijknummer van uw huisarts> Melden: Kies in het keuzemenu voor optie 2

Huisarts den Boer 0229-245747
Huisarts den Otter/Boorsma TIJDELIJK NIET BEREIKBAAR
Huisarts Vroegh 0229-241854
Huisarts Bus 0229-245848

Voor 11 uur besteld liggen de medicijnen de volgende werkdag na 15.00 klaar.

Een recept is geen herhalingsrecept als u andere klachten hebt of over wilt stappen op een ander medicijn. In zulke gevallen zult u altijd moeten overleggen met uw huisarts. U kunt hiervoor een afspraak maken op het (telefonische) spreekuur.

Herhaalservice

De apotheek biedt de herhaalservice aan. Hierbij zorgt de apotheek ervoor dat al uw medicatie 'gelijk getrokken'  wordt, dus dat alle medicijnen op hetzelfde moment op zijn. Daarna vraagt de apotheek elke keer de recepten aan bij uw huisarts en informeert de apotheek u wanneer de medicijnen klaar staan. U kunt ze vervolgens zelf op komen halen in de apotheek of de apotheek maakt een afspraak wanneer ze de medicijnen bij u thuis kunnen bezorgen. Ook is er de mogelijkheid om de medicijnen op te halen in onze afhaalautomaat die in onze entree hal staat, hier kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw medicijnen ophalen.

Heeft u interesse in deze herhaalservice? Dan kunt u de apotheek bellen (0229-231326) of een e-mail sturen (apotheekkersenboogerd@kersenboogerd.nl).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend

Openingstijden verschilt per discipline. Klik op menu van de discipline om de openingstijden te zien!

Adres

Betje Wolffplein 170, 1628 NV  Hoorn

Leonard Bernsteinhof 4, 1628 TT Hoorn